HTML

Asinus zenekar blogja

Az Asinus zenekar történései, élményei - születési fázis.

Friss topikok

Linkblog

Stúdiómunka

2010.05.25. 11:41 - VG -

Igen, végre elkezdődött a várva várt felvétel!

Megfogyva bár, de törve nem haladunk előre a hírnév felé vezető rögös, a köznapi élet tüskés ágaival szegélyezett úton. A következő állomás, hogy a többé-kevésbé begyakorolt számokat lemezre vessük. Ebből a célból költséghatékonyság okán a maradék tagság össznépileg levonult a balatoni nyaralóba stúdióba, hogy ott 5 nap alatt tökéletesre csiszolja és mintegy művészileg magas fokon megörökítse az utókor számára a zöngeményeit. Ebben pedig sem a lengedező fák alatt virágzó rododendronok bódító illata, sem a bikinis lányok csábító tekintete nem akadályozhatja meg őket.

Hogy érzékeltessem, milyen komolyan is vettük a felvételt: a tagság azon része, amelyik rendelkezik munkahellyel, egész hétre szabadságot vett ki. Két autóval szállítottuk le a cuccost: négy gitár, két mikrofon, egy számítógép, rengeteg kábel, 30 kiló kaja + sör, és Fodi erre a célra vett egy szuper elektromos dobot. Zoli másfél napig nyírta a füvet, hogy megfelelő környezetet teremtsen az elmélyült művészi munkához. Én a legsürgősebb projekteket hagytam félbe, csak hogy fele időmet aztán emailezéssel tölthessem.

Vasárnap már próbaképp felvettük az Inside-ot - az eredményt sajnos könyörtelenség hiányában nem áll módomban megmutatni. Tegnap pedig a Hajnal című instrumentális szerzeményt sikerült összedobni, de még az utómunkálatok hátravannak. Ami még megörökítésre vár: Egy a többhöz (Fodi száma, egy sünről szól), Rábeszélőgép (egy rábeszélőgépről szól), Nem látsz mást (arról szól, hogy nem látsz mást). A szövegek és egyéb részek villámgyors megalkotás alatt vannak. Az eredményekről értesítek minden érdeklődőt.

Addig is kitartás! Nemsokára dedikáltathatjátok az új albumot.

Szólj hozzá!

Címkék: felvétel

A bejegyzés trackback címe:

https://asinus.blog.hu/api/trackback/id/tr682029769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása