HTML

Asinus zenekar blogja

Az Asinus zenekar történései, élményei - születési fázis.

Friss topikok

Linkblog

Hírek az új albumról

2010.05.27. 23:37 - VG -

Az utóbbi napokban számos izgatottságtól remegő kézzel írt rajongói levelet kaptam, amelyek mind az új album megjelenésével kapcsolatban érkeztek, és amelyekben egyre sürgettek, hogy adjak hírt a dolgok alakulásáról és oszlassam el a kételyeket.

Hogy a legfontosabbal kezdjem: igen, lesz új album. Ráadásul a kor divatját követve virtuális kiadásban, és ingyenesen letölthető formában. Az album méretét tekintve kislemez lesz, műfaját tekintve demó, hangzásilag pedig gagyi. Hogy ezt alátámasszam, elmondom, hogy szerintem, akinek az ízlésében maradéktalanul megbízok, is az. Azok a VIP klubtagok, akiknek van FTP hozzáférése, szintén megerősíthetik véleményemet. Ennyi legyen is elég ízelítőnek.

A másik fontos kérdés, hogy mikor. Igen.

Egy kicsit részletesebben: a számok a vadonatúj oldalunkon lesznek elérhetők. Ennek elkészítésére már ígéretet is kaptam attól, aki ezt a blogot elkezdte. Remélhetőleg gyakrabban lesz ideje rá, mint az ideírogatásra.

Egyébként a munkálatok remekül haladnak, jutott idő egy kis csobbanásra és vágásra is, úgyhogy az első verziók már elérhetők FTP-n. Sajnos akinek nincs, annak be kell érnie a távoli jövő reményével. Vigasztalásul szolgáljon, szerintem inkább nyer ezzel.

És még egy nagyszerű hír a végére: a műhelymunka folyományaként sikerült egy teljesen új étket feltalálni. Íme a bolognai nokedli:

Szólj hozzá!

Címkék: felvétel

A bejegyzés trackback címe:

https://asinus.blog.hu/api/trackback/id/tr292036906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása